ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a denunțat lucruri „nedrepte” care i se întâmplă, în contextul recentelor acuzații, spunând că niciun politician „nu a fost tratat mai rău”decât el, informează CNN.

„De-a lungul vieții, veți descoperi că lucrurile nu sunt mereu drepte. Vi se vor întâmpla lucruri care nu sunt mereu garantate. Dar va trebui să țineți capul jos și să luptați, să luptați, să luptați”, a spus Trump  într-un discurs rostit la o academie pentru pregătirea ofițerilor Pazei de Coastă.

Referindu-se la acuzațiile privind obstrucționarea anchetei despre legăturile cu Rusia și dezvăluirea de informații clasificate, Donald Trump a adăugat: „Niciun politician din istorie nu a fost tratat mai rău sau mai nedrept. Dar lucrurile se vor rezolva cu bine”, informează Mediafax.

Trump este acuzat că i-a cerut în februarie directorului FBI James Comey să oprească investigația care viza contactele fostului consilier pentru Siguranță Națională Michael Flynn cu oficiali ruși. James Comey a scris într-un document că președintele Donald Trump i-a cerut în februarie, în cursul întrevederii în Biroul Oval de la Casa Albă, să abandoneze investigația federală care îl viza pe Michael Flynn, fostul consilier prezidențial pentru Siguranță Națională demis din cauza presupuselor contacte cu oficiali ruși. Casa Albă a negat versiunea prezentată în documentul atribuit lui James Comey.


Donald Trump este acuzat și că a dezvăluit informații clasificate în cursul întrevederii pe care a avut-o săptămâna trecută cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, și cu ambasadorul rus Serghei Kislyak. Donald Trump i-a primit pe 10 mai la Casa Albă pe Serghei Lavrov și pe Serghei Kislyak.