ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump a lansat o acuzație extrem de dură la adresa contracandidatei la postul de președinte al SUA, precizând că se va ajunge la un al treilea război mondial dacă se va face ascultată vocea lui Hillary Clinton legat de războiul din Siria.

Acesta a declarat într-un interviu pentru Reuters că eliminarea Statului Islamic este mai importantă decât îndepărtarea președintelui sirian Bashar Al-Assad. În acest context, el a spus că dacă democrații vor continua să se axeze mai mult pe înlăturarea lui Assad, ei ar putea aduce lumea în pragul unui conflict între Statele Unite și Rusia.

„O să ajungem la Al Treilea Război Mondial dacă o ascultăm pe Hillary când e vorba de Siria. Ar trebui să ne concentrăm asupra ISIS, nu asupra Siriei", a avertizat candidatul republican la prezidențiale.

Trump a mai spus că, spre deosebire de alte state unde doar se vorbește despre armele nucleare, în Rusia ele chiar există și funcționează.

„Nu te mai lupți doar cu Siria, te lupți cu Siria, Rusia și Iran. Rusia este o putere nucleară, însă e o țară unde armele nucleare chiar funcționează, față de alte țări unde doar se vorbește despre ele”.

Trump a mai insistat că Hillary Clinton nu are capacitatea de a negocia cu Vladimir Putin.