ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump vorbește din nou despre presa americană mainstream ca fiind „dușmanul poporului”. Președintele Trump acuză mass-media că a relatat distorsionat ancheta privind presupusa implicare a Rusiei în alegerile prezidențialedin 2016, scrie b92.net.

”Timp de doi ani au pedalat pe acest delir al amestecului Rusiei, în condițiile în care știau că nu există un astfel de amestec. Ei sunt adevăratul dușman al poporului și adevăratul partid de opoziție”, a scris Trump pe Twitter.

”Sunt mulți oameni care au făcut lucruri cu adevărat teribile, aș zice chiar care țin de trădarea țării noastre. Vor trebui analizate cazurile lor”, a adăugat el. 

Reacția liderului de la Casa Albă vine la două zile după ce procurorii au concluzionat că nu a existat un amestec al Rusiei intre echipa de campanie a lui Donald Trump și Rusia.