ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump a câștigat alegerile primare republicane din Kentucky, a doua victorie obținută sâmbătă după cea din Louisiana, potrivit previziunilor televiziunilor americane, informează AFP.

 Favoritul la învestitură nu a reușit în schimb să se impună în statele Kansas și Maine, celelalte două state în joc, unde a câștigat senatorul de Texas Ted Cruz.

Într-un discurs după anunțul victoriei sale în Kentucky, Donald Trump a mulțumit susținătorilor săi din acest stat situat în sud-estul SUA.

De partea cealaltă, fostul secretar de stat american Hillary Rodham Clinton a câștigat alegerile primare democrate în statul Louisiana (sudul SUA), potrivit televiziunilor americane, informează agenția DPA.

Victoria lui Clinton intervine în timp ce rivalul ei Bernie Sanders a câștigat în două din cele trei state care au desfășurat alegeri democrate sâmbătă, cu victorii în statele Nebraska și Kansas (centru).

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews