ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Donald Trump s-a întâlnit cu cei mai importanți oameni de media din SUA, într-un cadru neoficial. Această întrunire a fost un dezastru, directorii celor mai importante trusturi media aflându-se în fața unui „pluton de concediere”, au povestit diverse surse pentru New York Post.

„Trump a început să-l critice pe Jeff Zucker (șeful de la CNN) spunându-i: „Urăsc rețeaua ta, toată lumea de la CNN minte și ar trebui să vă fie rușine de acest lucru”, a povestit aceeași sursă.

„Întâlnirea a fost un dezastru total. Managerii televiziunilor au venit la această întrunire crezând că se va discuta despre cum se va face accesul la informație sub administrația Trump, însă în schimb au primit o serie de critici din partea noului președinte al SUA”, a mai povestit sursa pentru NYPost.

O a doua sursă a confirmat „artificiile”.

„Întâlnirea a avut loc într-o sală mare destinată consiliilor de administrație ale companiilor, fiind prezente 30-40 de persoane, incluzând aici și principalii prezentatori de știri ai tuturor rețelelor”, a afirmat a doua sursă.

„Trump a continuat să spună: „Ne aflăm într-o cameră de mincinoși, o mass-media necinstită și înșelătoare care a prezentat totul greșit.” Le-a spus tuturor din cameră că media e necinstită și mincinoasă. L-a strigat pe nume pe Jeff Zucker și i-a transmis că toată lumea de la CNN minte, iar CNN este o rețea de mincinoși”, a adăugat sursa.

„Trump nu i-a pronunțat numele lui Katy Tur (reporter NBC), dar a vorbit despre o femeie corespondentă a postului care a greșit, apoi referindu-se la o corespondentă a postului care a plâns atunci când a aflat că Hillary a pierdut alegerile, aceasta fiind și gazda uneia dintre dezbaterile celor doi - referindu-se la Martha Raddatz, care a fost prezentă în sală”, a mai spus sursa.

Șocați de ceea ce se întâmplă, reporterii au încercat să discute despre cum se va colabora cu presa sub Administrația Trump.

Purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, le-a transmis reporterilor aflați afară că întâlnirea a decurs foarte bine și a fost de bun augur.

Întâlnirea a fost una neoficială, ceea ce înseamnă că participanții au fost de acord să nu discute despre substanța acestor conversații.