ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump, potențialul candidat republican la Casa Albă, este protagonistul unui nou scandal după ce a publicat pe contul său de Twitter un mesaj scris pe "Steaua lui David" în care o acuză pe Hillary Clinton, că este „cel mai corupt candidat”.

După avalanșa de indignare pe care a provocat-o, folosind acest simbol - pe care evreii erau obligați să-l poarte la vedere în timpul Holocaustului - pentru a sugera că evreii sunt lacomi, imaginea inițială a fost ștearsă, informează New York Times.

Deși în mesajul republicat mesajul rămâne, fiind plasat pe o bulină roșie, gestul lui Trump a fost taxat dur. 

 

 

Potențialul candidat republican la președinția SUA, Donald Trump, susține că adversara sa democrată, Hillary Clinton, în calitatea de secretar de Stat, a gestionat bugetul ca pe un "fond speculativ personal".

În plus, susține Donald Trump, Fundația Clinton ar fi reușit să influențeze prin donații politica externă a SUA coordonată de Hillary Clinton.

"Sunt minciuni, ipocrizie și teorii ale conspirației", a reacționat Glen Caplin, un purtător de cuvânt al lui Hillary Clinton.