ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La scurt timp după incidentul de la Capitoliul din Washington din ianuarie 2021, contul de Twitter al fostului președinte american Donald Trump, care acumulase peste peste 88 de milioane de urmăritori, a fost suspendat.

Recent însă, Elon Musk, noul proprietar al rețelei de socializare, a decis să ridice suspendarea contului, după ce a lansat un sondaj în rândul abonaților săi, care au răspuns în mare parte „da” pentru revenirea politicianului republican pe platformă, potrivit stiripesurse.ro.  

„Oamenii au vorbit. Contul lui Trump va fi restabilit”, a scris Musk pe Twitter.

După ce a fost reactivat, contul de Twitter al lui Trump a început să acumuleze noi urmăritori și a ajuns la aproape 100.000 de adepți până sâmbătă la ora 22:00 ET.

Pe de altă parte, Donald Trump a declarat că nu are de gând să revină pe Twitter. Astfel, fiind întrebat dacă intenționează să folosească din nou contul său de Twitter reactivat, fostul președinte republican a răspuns: „Nu văd niciun motiv pentru asta.”