ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele amercian, Donald Trump, a mers duminică pe circuitul de la Daytona, Florida, unde a dat startul cursei NASCAR, după ce a făcut un tur de pistă în limuzina prezidențială, cunoscută și sub numele de „Bestia”.
 
Cursa a fost însă amânată, la scurt timp după momentul electoral al lui Donald Trump, din cauza condițiilor meteo.Trump a aterizat lângă Speedway International Daytona, de unde a fost condus mai apoi, în limuzina prezidențială cunoscută sub numele de „Bestia”, direct pe circuit. După ce a transmis câteva mesaje piloților, Trump a dat stratul cursei.

La scurt timp, cursa a fost însă amânată, din cauza vremii ploioase.

Donald Trump a profitat de acest moment pentru a bifa un eveniment de campanie, într-un stat în care în 2016 a câștigat în fața candidatului democrat Hillary Clinton. Trump are în Florida mai multe terenuri de golf și o casă care acum este considerată reședința sa principală.
 
Anterior, au mai participat la astfel de evenimente președinții Ronald Reagan, George H.W. Bush și George W. Bush.