ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump a adus vineri mai multe critici la adresa Biroului Federal de Informații (FBI) într-un mesaj postat pe Twitter, la scurt timp după informații apărute în presă și conform cărora FBI ar fi respins solicitarea venită din partea Casei Albe în vederea dezmințirii relatărilor despre contactele dintre stafful de campanie al șefului statului și serviciile ruse înainte de alegerile prezidențiale din noiembrie 2016.

Trump a scris pe Twitter că FBI este incapabil să împiedice scurgerea informațiilor în presă.

„FBI este complet incapabil să îi oprească pe cei care au divulgat informații cu implicații asupra securității naționale și care sunt infiltrați de mai mulți ani în guvernul nostru. Cei de la FBI nu pot nici măcar să îi depisteze pe oamenii lor care au divulgat informații. Informațiile secrete ajung în mass-media și efectul asupra SUA ar putea fi devastator," se arată în mesajul postat de liderul SUA.

Se pare că șeful de cabinet al lui Donald Trump ar fi apelat personal la directorul adjunct al FBI, cerând ca biroul să conteste public informațiile publicate privind contactele dintre membri importanți ai echipei de campanie a lui Trump și agenții ruși, informează Agerpres.