Donald Trump începe să aibă probleme chiar și în sânul propriului partid. În timpul unui miting electoral din statul Michigan, favoritul republicanilor în cursa pentru Casa Albă a fost întrerupt de un protestatar. Bărbatul l-a asociat pe miliardarul american cu membrii Ku Klux Klan. Comparația l-a scos din minți pe Donald Trump.
Un protestatar: "Hai Trump! Hai KKK!"

Donald Trump: "Scoateți-l afară! Afară! Scoateți-l afară! Cred că ar trebui să-l arestați! Vă place de el? Cred că ar trebui să-l arestați. Arestați-l!"

Și pentru asemenea ieșiri, Donald Trump a ajuns să fie criticat în sânul propriei tabere. Rar în istoria partidului s-a mai întâmplat ca unul dintre propriii candidați să fie atât de virulent atacat. Răbdarea a ajuns la capăt după ce miliardarul new-yorkez le-a promis alegătorilor săi că îi va tortura pe teroriști și că le va ucide familiile.

Tirul de critici fără precedent venite din interiorul Partidului Republican l-au făcut pe candidat să revină asupra acestei declarații. Voi respecta legea, a spus sec Donald Trump pentru Wall Street Journal.