ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump începe să aibă probleme chiar și în sânul propriului partid. În timpul unui miting electoral din statul Michigan, favoritul republicanilor în cursa pentru Casa Albă a fost întrerupt de un protestatar. Bărbatul l-a asociat pe miliardarul american cu membrii Ku Klux Klan. Comparația l-a scos din minți pe Donald Trump.
Un protestatar: "Hai Trump! Hai KKK!"

Donald Trump: "Scoateți-l afară! Afară! Scoateți-l afară! Cred că ar trebui să-l arestați! Vă place de el? Cred că ar trebui să-l arestați. Arestați-l!"

Și pentru asemenea ieșiri, Donald Trump a ajuns să fie criticat în sânul propriei tabere. Rar în istoria partidului s-a mai întâmplat ca unul dintre propriii candidați să fie atât de virulent atacat. Răbdarea a ajuns la capăt după ce miliardarul new-yorkez le-a promis alegătorilor săi că îi va tortura pe teroriști și că le va ucide familiile.

Tirul de critici fără precedent venite din interiorul Partidului Republican l-au făcut pe candidat să revină asupra acestei declarații. Voi respecta legea, a spus sec Donald Trump pentru Wall Street Journal.