Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oară, a anunțat luni seară unul dintre fiii președintelui american, Eric Trump, a cărui soție a născut o fetiță, informează Agerpres

„Eu și soția mea, Lara Trump, suntem încântați să o primim în această lume pe Carolina Dorothy Trump. Te iubim deja!”, este mesajul publicat pe Twitter de Eric Trump, al doilea fiu al liderului de la Casa Albă.

Președintele american, la cei 73 de ani ai săi, are cinci copii și zece nepoți, dintre care cel mai recent este chiar nou-născutul. Primii doi copii din prima sa căsătorie, Donald Junior și Ivanka, au deja cinci, respectiv trei copii, iar Eric și Lara, părinții nou-născutului, mai au încă un fiu.

După ce Donald Trump a devenit președinte în ianuarie 2017, Eric Trump, împreună cu fratele mai mare, Donald Jr., a ajuns să conducă The Trump Organization, societatea care administrează investițiile familiei Trump în Statele Unite și în lume.

Lara Trump, în vârstă de 36 de ani, fostă jurnalistă, administrează împreună cu soțul ei Fundația Eric Trump, care finanțează în principal spitale pentru copii. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews