Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a spus că Vladimir Putin „a fost un lider [pentru ruși] mai mult decât a fost președintele nostru”, referindu-se la actualul șef de la Casa Albă, Barack Obama, informează BBC.

Afirmațiile au fost făcute în cadrul unei întâlniri în care ambii candidați la șefia Americii au fost discutat cu veterani ai Armatei Statelor Unite.

Chestionat pe tema remarcilor sale pozitive despre Vladimir Putin, Donald Trump a răspuns: „Are un procent de aprobare de 82% în țara sa. Cred că atunci când spune despre mine că sunt strălucitor, trebuie să-i întorc complimentul”. Omul de afaceri a apreciat că Putin „are un control bun asupra țării sale”.

Celălalt candidat, democrata Hillary Clinton, s-a remarcat prin faptul că a petrecut majoritatea dezbaterii apărându-și poziția în scandalul folosirii emailului privat. Un fost ofițer de marină chiar i-a reproșat că dacă el ar fi fost în locul său, atunci cu siguranță ar fi fost arestat. 

Jean-Claude Van Damme, declarații incendiare: Trump este singurul candidat ANTI-GLOBALIST. Familiile Rothschild și Rockefeller nu vor permite să câștige2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.