ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Atacul comis la un târg de Crăciun din Berlin care s-a soldat cu 12 morți este un "atentat împotriva omenirii", a afirmat miercuri președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, citat de AFP.
"Teribil, teribil. Ce se întâmplă este teribil", a apreciat Donald Trump în foarte scurte comentarii în fața jurnaliștilor prezenți în incinta clubului de lux Mar-a-Lago, la Palm Beach, în Florida, unde își petrece sfârșitul anului.

"Este un atentat împotriva omenirii. Iată despre ce este vorba. Un atentat împotriva omenirii, iar asta trebuie să înceteze", a spus el.

Președintele ales a fost rugat să se explice în legătură cu declarațiile sale anterioare, când afirmase că evenimentele de la Berlin sunt înainte de toate un atentat împotriva creștinilor.

"Civili nevinovați au fost uciși pe stradă când se pregăteau să sărbătorească Crăciunul. (Gruparea) Stat Islamic și alți teroriști islamiști îi atacă încontinuu pe creștini în cadrul comunităților lor și lăcașelor de cult", a afirmat Donald Trump luni la câteva ore după acest atentat comis cu un camion care a intrat în mulțime, revendicat de gruparea Stat Islamic și în urma căruia este căutat de poliție un tunisian în vârstă de 24 de ani.