ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Statelor Unite, Donald Trump, îl va primi pe omologul său mexican, Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie la Casa Albă, informează duminică LATimes.

Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer.

Vizita intervine după ce, în campania lui electorală, Trump amenința că va construi un zid la frontiera SUA cu Mexicul, pentru a bloca imigrația ilegală, iar construcția ar fi parțial finanțată de partea mexicană. Trump a mai promis că va expulza imigranții ilegali, dintre care mulți provin din Mexic, precum și să renegocieze acordurile comerciale dintre cele două țări pentru a apăra locurile de muncă americane.

Referindu-se la o convorbire telefonică dintre Trump și Pena Neto, Spicer a precizat că cei doi au convenit să se întâlnească pe 31 ianuarie și că întâlnirea se va axa pe subiectele referitoare la „schimburile comerciale, imigrație și securitate''.