ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul republican la președinția Statelor Unite, Donald Trump, a acuzat-o pe rivala lui, democrata Hillary Clinton, că s-a drogat înainte de ultima lor dezbatere televizată, afirmând că ambii ar trebui testați pentru consum de stupefiante înaintea următoarei dezbateri, conform nbcnews.com.

El a sugerat, de asemenea, că alegerile prezidențiale sunt „trucate”. În declarații făcute în timpul unui miting care a avut loc în statul New Hampshire, Donald Trump a afirmat că doamna Clinton era „plină de energie” la începutul ultimei dezbateri televizate și aproape epuizată la sfârșitul acesteia.

„Suntem ca atleții (...), iar atleții trebuie să se supună controlurilor antidrog. Cred că ar fi trebuit să ne facă un control antidrog înaintea dezbaterii, pentru că nu știu ce s-a întâmplat cu ea (...) La începutul ultimei dezbateri, ea avea prea multă energie. Iar apoi, la final (...) dorea să fie ajutată să plece. Abia putea să meargă către mașină”, a spus Trump, care în ultimele luni a alimentat unele rumori despre starea de sănătate a lui Hillary.