ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Donald Trump a trimis la Senat nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru funcția de ambasador extraordinar și plenipotențiar al SUA în România, informează un comunicat postat pe site-ul Casei Albe marți, 31 iulie, preluat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, alături de nominalizarea lui Adrian Zuckerman, Casa Albă a mai trimis la Senat nominalizările mai multor oficiali pentru posturi ministeriale, precum și pe cele ale viitorilor ambasadori în Muntenegru și Republica Centrafricană, Judy Rising Reinke și Lucy Tamlyn.

Președintele american Donald Trump și-a anunțat pe 24 iulie intenția de a-l nominaliza pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al SUA în România.

În prezentarea făcută pe site-ul Casei Albe, se menționează că Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani și vorbește fluent româna.

De profesie avocat, el a fost admis în baroul din New York în 1984, fiind partener în cadrul firmei internaționale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior el a mai ocupat funcția de co-coordonator al departamentului de servicii naționale imobiliare și pentru companii la Epstein Becker & Green, PC, New York, iar mai înainte a fost coordonator pentru proprietăți imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York.

De asemenea, el a ocupat funcția de președinte al unui juriu de selecție judiciară al unei instanțe civile și de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York.

Activ în domeniul filantropic și educațional, Adrian Zuckerman este membru al consiliului Kids Corp și face parte din consiliul absolvenților New York Law School (Facultatea de Drept din New York). Are diplomă preuniversitară de la Massachusetts Institute of Technology și a obținut diploma în drept la New York Law School.