ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele ales al SUA, Donald Trump, i-a desemnat pe Reince Priebus, președintele Comitetului Național Republican, ca șef al staff-ului Casei Albe și pe Steve Bannon, director al campaniei magnatului și președinte executiv al site-ului conservator Breitbart News, ca strateg-șef și consilier principal al viitorului președinte, transmit agențiile internaționale de presă.

„Sunt încântat să păstrez foarte performanta mea echipă alături de mine pentru a conduce țara noastră", a comentat duminică Trump, într-un comunicat al echipei sale de tranziție, în care cei doi bărbați par a fi prezentați pe picior de egalitate, scrie AFP.

„Steve și Reince sunt conducători foarte calificați care au lucrat bine împreună în timpul campaniei și ne-au condus la o victorie istorică. Acum, îi voi avea pe amândoi cu mine la Casa Albă unde vom munci pentru a face America mare din nou", a adăugat președintele ales.

În același comunicat, Priebus promite să „muncească pentru a crea o economie care să funcționeze pentru toți, pentru securizarea frontierelor, pentru a abroga și înlocui (reforma asigurărilor de sănătate) Obamacare și pentru a distruge terorismul radical islamic". Reince Priebus este un creștin ortodox practicant, așa cum ActiveNews a arătat acum câteva zile.

Bannon a indicat, la rândul său, că va lucra în „parteneriat" cu Priebus, ca pe timpul campaniei electorale, pentru „a ajuta la punerea în operă a programului președintelui ales".

DPA notează că acestea au fost primele decizii importante de personal ale lui Donald Trump.

Șeful staff-ului este angajatul cu rangul cel mai înalt în Casa Albă.

Priebus, adaugă AFP, ar putea în special să facă legătura între Casa Albă și Partidul Republican, ieșit divizat din campanie și ai cărui mai mulți lideri au contestat nominalizarea lui Donald Trump ca pretendent la Casa Albă.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews