ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Republicanul Donald Trump s-a lăudat cu susținerea pe care a primit-o din partea președintelui rus Vladimir Putin și și-a criticat colegii din partid care îl contestă pe liderul de la Kremlin, conform Digi 24.

Magnatul imobiliar a spus că îi apreciază pe toți cei care îl plac și că vorbește urât doar despre cei care îl tratează prost.

Mai mulți lideri republicani i-au cerut lui Donald Trump să se delimiteze de comentariile făcute de Vladimir Putin la adresa sa, dar afaceristul nici nu vrea să audă de așa ceva.

„Când oamenii mă plac, și eu îi plac. Chiar și Putin, îl știți pe Putin! Vor să-l dezaprob pe Putin, Putin al Rusiei, care a zis că Trump e un geniu și că va fi următorul lider. Am spus că nu o să mă delimitez niciodată această afirmație. Oricum nu o să primească nimic. Apropo, nu ar fi frumos dacă ne-am înțelege cu Rusia? Nu ar fi frumos?”, a spus Donald Trump.

Donald Trump a rămas singur republican în Cursa pentru Casa Albă, după ce toți contracandidații său s-au retras.

Miliardarul a strâns până acum voturile a 1.044 de delegați. Are nevoie de 1.237, în timp ce regulamentul Partidului Republican permite înscrierea unui nou candidat. Însă, după cum remarcă presa americană, este foarte greu de crezut că mai poate cineva să-l învingă pe Donald Trump.