ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a declarat în timpul unui interviu telefonic în emisiunea „Sunday Morning Futures” de la Fox News că nu se va răzgândi în privința convingerii ferme că a existat o fraudă masivă la alegerile din 2020.

"Nu este ca și cum cineva mă poate face să-mi schimb opinia. Nu-mi voi schimba opinia în șase luni", a declarat președintele american pentru Fox News.

Donald Trump a vorbit și despre piedicile pe care le întâmpină avocații săi. „Ce fel de sistem judiciar este acesta? Noi încercăm să prezentăm probe, dar judecătorii nu ne permit să o facem. Încercăm. Avem tone de probe”, a spus liderul  de la Casa Albă.

„Am câștigat alegerile cu ușurință. Nu există nicio modalitate în care Biden să fi obținut 80 de milioane de voturi”, a spus el. "Aceste alegeri au fost trucate. Noi le-am câștigat detașa."

La prima sa apariție la televiziune după scrutinul din 3 noiembrie, Trump și-a repetat acuzația de fraudă electorală. „Voi folosi 125% din energia mea pentru a o spune. E nevoie de un judecător dispus să audieze un caz. E nevoie de o Curte Supremă care este dispusă să ia o decizie reală, bazată pe toate elementele. Au fost aduse cutii. Votul prin poștă este un dezastru. Apropo, dacă republicanii permit acest lucru, nu veți mai avea niciodată un alt republican ales în istoria acestei țări la nivel de Senat sau la nivel prezidențial. Votul prin poștă este un dezastru total”,  a continuat Trump.

Concluzia, a mai spus el, e că Biden nu a obținut 80 de milioane de voturi legale, iar echipa sa de avocați intenționează să demonstreze acest lucru.