ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump spune că va renunța la mânuși în lupta cu Hillary Clinton. Miliardarul republican își avertizează adversara că nu va mai fi câtuși de puțin amabil.

În schimb, Hillary Clinton le-a mărturisit susținătorilor săi, la primul eveniment de campanie după ce a acceptat nominalizarea democraților, că nicicând n-a avut o miză atât de mare în viață.

„Am fost drăguț. Dar, după ce am văzut spectacolul de aseară (n.red.: Convenția democrată), asemenea minciuni, nu mai trebuie să fiu drăguț. Îmi scot mânușile. Corect? Da! Imi scot mânușile. Corect? Îmi scot mânușile. Țineți minte asta, Trump nu o să mai fie un tip drăguț!”, a anunțat candidatul republican.

Donald Trump n-a recunoscut nici că ar fi prea irascibil pentru a fi președinte - așa cum l-a acuzat Hillary Clinton în discursul său de la Convenția democrată.

„Am unul dintre cele mai bune temperamente dintre toți cei care au candidat vreodată la președinție. Deoarece am un temperament de învingător, știu să câștig, pentru că toată viața am câștigat”, a punctat Donald Trump.

Hillary Clinton și-a reluat campania, după ce a devenit oficial prima femeie-candidat la președinția SUA din partea unui partid important. În fața susținătorilor, nu a vorbit despre Donald Trump, ci despre semnificația alegerilor din noiembrie.

„Nu mă pot gândi la o altă alegere la fel de importantă în timpul vieții mele. Când Bill și cu mine ne beam cafeaua, ne-am uitat unul la altul și am realizat că avem 100 de zile să prezentăm Americii proiectul nostru”, a spus fosta primă-doamnă.

Americanii își vor alege următorul președinte - al 45-lea din istoria de 240 de ani a Statelor Unite – la 8 noiembrie.