ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Președintele Donald Trump va participa vineri la Marșul pentru viață, un eveniment anual anti-avort care are loc la Washington. Anunțul a fost făcut chiar de Trump pe Twitter.

„Ne vedem vineri ... O mulțime de oameni!”, a scrisTrump pe Twitter,  miercuri, distribuind un videoclip de la marșul de anul trecut.
 
Trump va fi primul președinte care va participa la marș, potrivit lui Jeanne Mancini, șefa March for Life. De asemenea, Trump a fost primul președinte care a vorbit participanților la marșul din 2018, prin mesaje video, iar vicepreședintele Mike Pence s-a aflat printre participanți, scrie The Hill.

Jeanne Mancini a salutat eforturile administrației Trump din ultimii ani de a numi judecători conservatori și de a reduce fondurile pentru avorturi. 
Jeanne Mancini, președintele March for Life, a salutat eforturile administrației Trump de a numi judecători conservatori la Curtea Supreă și de a reduce fondurile pentru avorturi.
„Președintele Trump și administrația sa au fost campioni constanți ai vieții, iar sprijinul său pentru Marșul pentru viață a fost de neclintit. Suntem recunoscători pentru toate aceste realizări pro-viață și așteptăm cu nerăbdare să obținem mai multe victorii pentru viață”, a declarat ea.

Președintele american i-a atacat în repetate pe democrați pentru susținerea avortului. În discursul său privind starea națiunii, de anul trecut, el a cerut Congresului să adopte o legislație care să excludă avorturile după termen.

Această manifestație este în general organizată în jurul datei care marchează o decizie emblematică a Curții Supreme „Roe v. Wade”, care a legalizat întreruperea voluntară a sarcinii în SUA, la 22 ianuarie 1973.