ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump a publicat un mesaj pe Twitter, sâmbătă, în care a acuzat CNN că reprezintă foarte slab Statele Unite ale Americii în lume. Televiziunea a reacționat, răspunzând pe platforma de socializare că aceasta este una dintre atribuțiile președintelui, informează hollywoodreporter.com.

„Fox News are o importanță mult mai mare în Statele Unite decât CNN. Însă, în afara SUA, CNN International este încă o sursă majoră de știri (false). Ei reprezintă foarte slab națiunea noastră în lume. Lumea din afara SUA nu vede adevărul din partea lor!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

„Nu este treaba CNN să reprezinte SUA în lume. Aceasta este treaba ta. Treaba noastră este să prezentăm știrile”, a răspuns CNN.

Începând din timpul campaniei electorale, Trump a criticat în mod repetat CNN, spunând că transmite „știri false”.

Mai mulți angajați în mass-media, inclusiv câțiva prezentatori și corespondenți ai CNN, au apărat televiziunea.

„Mă gândesc la CNN International și la colegii mei curajoși, care muncesc din greu și acoperă subiecte precum foamete, războaie, politică, terorism și tot restul. Oameni extraordinari, cărora le mulțumesc pentru excelența de care dau dovadă întotdeauna”, a scris prezentatorul CNN Jake Tapper.

După câteva ore, Donald Trump a scris un alt mesaj, cu trimitere la un site care îi prezintă realizările. „Uau! Nici eu nu am realizat că am făcut atât de multe. Aș fi vrut ca Fake News (Știrile False, cu referire la CNN, n.r.) să prezinte aceste realizări. Mulțumesc”, a scris președintele american.