ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steve Bannon a avut vineri seara o ediție specială a emisiunii sale, „War Room”: un interviu cu Donald Trump la reședința din Florida a fostului președinte.

Bannon este considerat îndeobște omul care are contribuția cea mai mare la alegerea lui Trump în 2016.

Relațiile dintre fostul consilier și fostul președinte s-au răcit în ultimii ani, după ce Bannon l-a acuzat voalat pe Trump că nu l-a ascultat și nu a fost suficient de radical în acțiunile sale împotriva Statului Paralel, care, în cele din urmă, a reușit să îl îndepărteze pe al 45-lea președinte de la Casa Albă.

În ciuda răcelii dintre cei doi, Bannon nu a încetat să repete în toți acești ani că Trump a fost cel mai bun președinte pe care l-au avut Statele Unite în epoca modernă și că el este singura șansă pentru a salva țara.

Timp de mai bine de o oră,  cei doi au discutat câteva subiecte fierbinți ale Americii din ultimii ani, inclusiv alegerile din 2024.

Între altele, Donald Trump i-a acuzat pe Democrați că s-au folosit de pandemia COVID-19 pentru a frauda alegerile din 2020.

Fostul președinte a afirmat că ei au folosit boala ca pretext pentru a extinde sistemul de vot prin corespondență.

Imediat după începutul pandemiei, în primăvara lui 2020, președinta Democrată a Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a solicitat schimbări radicale, chipurile pentru a-i feri pe alegători de boală la vot.

Trump a spus:

„A fost o fraudă cum nu s-a mai văzut până atunci... Au folosit COVID pentru a fura...”

De asemenea, fostul președinte a declarat că, dacă se va întoarce la Casa Albă, va trage China la răspundere pentru pandemia COVID, răspândită de la laboratorul din Wuhan, care a ucis milioane de vieți și a produs pagube de zeci de trilioane de dolari.

Întreaga situație din Statele Unite este ca și cum ar fi un permanent 1 aprilie, Ziua Păcălelilor.

„Totul este pe dos de cum ar trebui să fie”, a spus Trump. Administrația Biden face totul invers pentru a încerca revenirea lui Trump la Casa Albă.

El a dat ca exemple criza imigranților de la frontiera de Sud, faptul că nu mai este nevoie de cartea de identitate pentru a vota, slăbirea armatei, dobânzile și ratele mari, faptul că administrația Biden a renunțat la independența energetică pe care SUA o dobândiseră în mandatul Trump.

Fostul președinte a declarat că actuala administrație face totul parcă pentru a preda țara în mâinile chinezilor. Centralele eoliene, instalațiile fotovoltaice – care distrug acum peisajul Statelor Unite – sunt fabricate în China.

Donald Trump a afirmat că Statele Unite încep să semene tot mai mult cu o țară comunistă: folosesc Justiția și serviciile secrete ca niște arme împotriva cetățenilor.

Puteți urmări mai jos emisiunea integrală, unde veți mai vedea, între altele, ce spune Trump despre concurența sa cu DeSantis sau despre demiterea lui Tucker Carlson de la Fox News: