ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Încă patru ani”, au scandat miile de suporteri veniți marți noapte, la Orlando, unde președintele Statelor Unite, Donald Trump, și-a lansat oficial candidatura pentru un al doilea mandat, în cadrul unui eveniment de amploare.

 Donald Trump și-a făcut intrarea, însoțit de soția sa, Melania, pe scena de la Amway Center din Orlando în fața miilor de suporteri purtând șapca emblematică de culoare roșie „Make America great again” (Să redăm măreția Americii).

În discursul  susținut, Trump a insistat pe starea excelentă a economiei americane și a evidențiat câștigurile marilor sale linii de politică economică, printre care și impunerea de tarife comerciale Chinei și a criticat dur politicile socialiste ale Partidului Democrat.

Trump a anunțat totodată în timpul lansării că în cel de-al doilea mandat SUA vor găsi tratamentul pentru eradicarea SIDA, a cancerului, și că va pune fundația pentru aterizarea pe Marte.

Despre politicienii democrați care vor candida pentru funcția de președinte Trump a spus că aceștia vor schimba situația din Statele Unite în mod radical, legalizând intrarea în țară a migranților pentru ca aceștia să poată vota și, astfel, să îi ajute pe democrați să aibă șanse mai mari în alegeri. „Democrații vor să distrugă țara aceasta”, a declarat el, adăugând că acest lucru „nu se va întâmpla”. „Credem că țara noastră ar trebui să fie un sanctuar pentru cetățenii care respectă legile, nu pentru infractorii străini”, a mai spus Trump.

„În această seară mă aflu în fața dumneavoastră pentru a-mi lansa în mod oficial campania pentru un al doilea mandat de președinte al Statelor Unite. Vă promit că nu vă voi dezamăgi niciodată”, a declarat liderul american.
 
Pe parcursul discursului, care a durat mai bine de o oră, Trump a atacat și presa americană, despre care a spus că promovează știrile false.
Conta-ofensiva democraților se va simți zilele astea, ei organizând un miting numit „#DefeatTrumpFL” („Învingeți-l pe Trump”) chiar în afara stadionului. Comitetul Central Democrat va opera în direct o sesiune de verificare a veridicității afirmațiilor lui Trump pe durata evenimentului.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews