ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump, cel care se luptă să obțină candidatura Partidului Republican la alegerile prezidențiale din SUA, și-a schimbat șeful de campanie electorală. Miliardarul american l-a adus pe Paul Manafort, un lobbyist extrem de puternic în cercurile de la Washington.

Conform presei internaționale, Manafort are 67 de ani, a fost angajat de Trump, luna trecută, pentru a aduce claritate și ordine în campania electorală, înaintea convenției naționale a partidului republican, informează Financial Times, citat de b1.ro

Manafort a lucrat pentru fostul președinte american, Gerald Ford și George W. Bush.

Manafort a lucrat acum câțiva ani în Ucraina, pentru fostul președinte prorus, Viktor Ianukovici. De asemenea, conform Financial Times, Manafort a făcut lobby și pentru oligarhul Rinat Akhmetov, care căuta oportunități de business în lumea vestică

Donald Trump trebuie să obțină nominalizarea partidului republican pentru alegerile prezidențiale din toamnă, iar teama lui este că în ciuda faptului că a obținut cele mai multe voturi în alegerile preliminare, convenția s-ar putea să nu-l aleagă pe el.