ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte american Donald Trump, aflat în campanie pentru un nou mandat, după alegerile dubioase precedente câștiga de Joe Biden, a declarat că ar lua în considerare nominalizarea fostului prezentator Fox News, Tucker Carlson, ca vicepreședinte pentru campania prezidențială din 2024, relatează LifeSiteNews.

Într-un interviu amplu în cadrul emisiunii „The Clay Travis and Buck Sexton Show”, Trump a fost întrebat dacă l-ar include pe Carlson pe lista sa de potențiali vicepreședinți.

„Îmi place mult de Tucker, cred că aș face-o”, a răspuns Trump. „Cred că aș spune că aș face-o pentru că are un mare bun simț. Știți, când se spune că voi sunteți conservatori, sau eu sunt conservator, nu este vorba că suntem conservatori, ci că avem bun simț. Vrem să avem granițe sigure. Vrem să avem un zid, pentru că zidurile funcționează.”

Fostul prezentator demis de Fox News și acum aflat în colaborare cu Elon Musk pe platforma sa, X, i-a luat un interviu lui Trump în timpul primei dezbateri primare republicane din acest an, numărul de vizualizări depășind 300 de milioane, lucru pe care Trump l-a subliniat în interviul cu Clay Travis.

Interviul integral poate fi urmărit aici: