ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Republicanul Donald Trump a scris luni după-amiază că au scăpat de „sub control” toate costurile asociate programului de bombardiere Lockheed Martin's F-25 și a promis că va economisi miliarde de dolari odată ce ajunge la Casa Albă. Săptămâna trecută, acțiunile Boeing au scăzut pe burse, după ce miliardarul american a cerut pe Twitter administrației prezidențiale să renunțe la contractul de realizare a unui nou Air Force One, transmite Reuters.

„Programul F-35 și costurile sale sunt scăpate de sub control. Miliarde de dolari pot fi și vor fi salvate din bugetul armatei după 20 ianuarie ”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Președintele-ales a cerut săptămâna trecută anularea achiziției unui nou avion Air Force One de la Boeing. Trump a susținut că noul avion prezidențial este de-a dreptul „ridicol” și mult prea scump.

„Boeing construiește un nou Air Force One 747 pentru viitorii președinți, dar costurile sunt scăpate de sub control, peste patru miliarde de dolari. Anulați comanda! Avionul este scăpat complet de sub control. Cred că este ridicol. Cred că Boeing face o mică șmecherie”.

Președinții americani folosesc avioanele Boeing din 1943.