Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat, printr-o postare pe o rețea de socializare, că el a câștigat votul popular în alegerile din 8 noiembrie, „dacă deduci milioanele de oameni care au votat ilegal”, potrivit BBC.

Declarația lui Donald Trump vine ca reacție după ce echipa de campanie a lui Hillary Clinton a anunțat că susține renumărarea voturilor din Wisconsin, inițiată de candidatul Partidului Verde.

„În plus față de câștigarea Colegiului Electoral, am câștigat și votul popular, dacă deduci milioanele de oameni care au votat ilegal”, a scris Donald Trump pe Twitter.

„Ar fi fost mult mai ușor pentru mine să câștig votul popular și nu Colegiul Electoral, deoarece mi-aș fi făcut campanie doar în 3 sau 4 state în loc de cele 15 state care le-am vizitat”, a adăugat la scurt timp președintele ales.

ImunoMedica


Ulterior, Donald Trump a postat, din nou: „Există o fraudă gravă a alegătorilor în Virginia, New Hampshire și California. De ce nu raportează mass-media acest lucru? Este o gravă prejudecată și o mare problemă!”.

Clinton a câștigat toate cele trei state menționate de Trump.