ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump va semna mai multe ordine executive, miercuri, prin care va impune interdicții temporare pentru majoritatea refugiaților din Siria și din alte șase state din Orientul Mijlociu sau din Africa, potrivit unor experți citați de Reuters.

 De asemenea, ordinul va suspenda eliberarea vizelor pentru cetățenii unor state precum Siria, Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan și Yemen, au mai declarat experții, care au cerut să-și păstreze anonimatul.

Joi seară, Donald Trump a postat pe o rețea de socializare următorul mesaj: ” Este o ZI MARE cu privire la securitatea națională, mâine. Printre multe alte lucruri, vom construi un zid”, informează Reuters.

Măsurile cu privire la securitatea frontierelor vor include construirea unui zid la granița Mexicului, dar și alte acțiuni menite să reducă numărul imigranților care locuiesc în Statele Unite ale Americii.

 Alte măsuri pot include direcționarea tuturor agențiilor să finalizeze un sistem biometric de identificare pentru cetățenii care intră și ies din Statele Unite, precum și o acțiune împotriva imigranților care primesc în mod fraudulos beneficii guvernamentale.

Pentru a restricționa imigrația ilegală, președintele Donald Trump a promis să construiască un zid la granița SUA-Mexic și să deporteze migranții care trăiesc ilegal în interiorul Statelor Unite.