ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Președintele american Donald Trump a anunțat vineri că va participa la Paris, pe 11 noiembrie, la ceremoniile care marchează sfârșitul Primului Război Mondial, potrivit AFP, preluata de News.ro

„Voi merge la defilarea de la Paris, care celebrează sfârșitul Războiului, pe 11 noiembrie", a scris pe Twitter Trump. 

Donald Trump a anulat, anul trecut, parada militară care era programată să se desfășoare la Washington de Ziua Veteranilor, la aceeași dată, invocând costurile foarte mari. 

Casa Albă a anunțat la începutul lunii februarie că Donald Trump și-a dorit o paradă pentru a evidenția puterea militară americană. 

Președintele american s-a declarat impresionat de defilarea franceză de la 14 iulie, "formidabilă", după părerea lui. El a asistat anul trecut la ceremonie, după ce a fost primit cu fast de președintele Emmanuel Macron, la Paris. 

Însă joi, Pentagonul a anunțat că o defilare prevăzută pentru 10 noiembrie a fost amânat, probabil pentru 2019. Problema costurilor a suscitat critici cu privire la folosirea banului public.