ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a anunțat că intenționează să trimită militari americani la frontiera dintre Statele Unite și Mexic, înainte de construirea zidului, pentru a împiedica trecerea imigranților.

În ultimele zile, Donald Trump a cerut Mexicului să intensifice eforturile pentru oprirea imigranților clandestini care se îndreaptă spre Statele Unite. Liderul de la Casa Albă este îngrijorat din cauza unui grup de mii de imigranți din America Centrală care se îndreaptă spre Statele Unite.

„Vom face lucrurile în mod militar. Până când vom construi zidul, frontiera va fi păzită de armată. Este vorba de un pas major”, a declarat Donald Trump, citat de publicația The Hill, după o întrevedere pe care a avut-o la Casa Albă cu secretarul american al Apărării, James Mattis.

„În prezent, când imigranții ajung la frontiera noastră, avem legi atât de slabe și penibile ... încât este ca și cum nu am avea frontieră”, a spus Trump.

Donald Trump a promis în campania electorală că va construi un zid la frontiera dintre Statele Unite și Mexic.