ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Ne reînnoim speranța de pace între națiuni și de bucurie în lume”. Cu aceste cuvinte, președintele american Donald Trump a încheiat un mesaj video înregistrat împreună cu soția s,a Melania, și postat pe Twitter cu ocazia Crăciunului, potrivit FoxNews.
Trump își începe mesajul reamintind că în acest moment sacru al anului creștinii sărbătoresc Nașterea Domnului nostru, Iisus Hristos. 
După care, președintele american mulțumește „milioanelor de americani care se reunesc pentru a-i îngriji, cu compasiune, pe ceilalți”, de Sărbători, fie că este vorba de familie, prieteni, vecini sau persoane care au nevoie. „Toți americanii - adaugă Prima Doamnă, așezată lângă soțul ei - sunt recunoscători bărbaților și femeilor în uniformă care veghează la siguranța noastră: armatei, poliției și celor care reprezintă forța legii".
 
Președintele vorbește apoi despre „o rugăciune specială” pentru armata americană. „Rostim o rugăciune specială pentru acei membri ai serviciului militar, staționați departe de casă, reînnoind speranța de pace între națiuni și bucurie în lume. În numele întregii familii Trump, dorim tuturor un Crăciun cu bucurie  și un An Nou fericit”, și-a încheiat Trump mesajul.
 
Donald Trump și familia sa au petrecut Crăciunul la clubul privat al președintelui din Palm Beach și au asistat, în ajunul Crăciunului, la slujba de la o biserică afiliată Convenției Baptiste de Sud.