ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un procuror federal a recunoscut în documente depuse în instanță că trei ofițeri infiltrați din Poliția Metropolitană a Districtului Columbia au acționat ca agenți provocatori pe 6 ianuarie 2021 la Capitoliu.

Dezvăluirea fulminantă a fost făcută de publicația americană The Epoch Times.

William Pope, unul dintre numeroșii acuzați din 6 ianuarie, a cerut desecretizarea înregistrărilor care dovedesc rolul polițiștilor sub acoperire care au incitat protestatarii să pătrundă în clădirea Capitoliului.

Într-o solicitare adresată judecătorului districtual Rudolph Contreras de a respinge desecretizarea imaginilor, procuroarea Kelly Moran recunoaște negru pe alb existența provocatorilor.

Ea menționează explicit un video filmat de un polițist în civil care îl arată pe acesta, împreună cu alți doi colegi polițiști, cum incită mulțimea să ia cu asalt Capitoliul și să pătrundă în clădire.

Într-o altă înregistrare făcută de același polițist, cei doi colegi ai săi pot fi văzuți, la un moment dat, mergând în spatele lui Ashli Babbitt pe scările din nord-vestul Capitoliului.

Peste circa o oră, Babbitt, care era neînarmată și nu reprezenta nici un fel de pericol real, a fost împușcată mortal de locotenentul Michael Byrd din Poliția Capitoliului.

Pe Rumble, au ajuns câteva minute din aceste înregistrări, iar conținutul este fulminant. Ceea ce doar se bănuia, se adeverește: pe 6 ianuarie 2021, nu fost o tentativă de lovitură de stat a lui Donald Trump, ci o înscenare grosolană a Statului Paralel, cu scopul de a declanșa teroarea împotriva Opoziției.

Iată imaginile:


 
 
 
 
 
0:00 / 7:37

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews