ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Imunologul Anthony Fauci, director al Institutului Național american pentru Alergii și Boli Infecțioase, a declarat că s-ar putea ca în SUA să fie necesar ca oamenii să poarte măști și în 2022 pentru a se proteja împotriva coronavirusului.

Întrebat la CNN dacă de gândește că americanii vor avea nevoie să poarte măști anul viitor, Fauci a răspuns: "Știți, cred că este posibil să fie cazul. Depinde de ce înțelegeți prin normalitate”. Fauci este de părere că până la sfârșitul acestui an "va exista un grad semnificativ de normalitate” după "teribila povară” din ultimul an.
 
”Când vom ajunge la toamnă și la iarnă, până la sfârșitul anului, sunt de acord cu președintele Biden că se vom apropia de un nivel de normalitate”, a precizat imunologul, care este și consilier medical al lui Joe Biden.