ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Malone semnalează pe blogul său un raport al unei companii de asigurări de viață din Indiana, care trezește îngrijorări serioase. Redăm mai jos postarea medicului:

Un coleg experimentat, analist bursier, mi-a trimis azi un link, iar când am dat clic pe el, cu greu mi-a venit să cred ceea ce citeam: „Directorul general al unei companii de asigurări de viață din Indiana spune că numărul deceselor a crescut cu 40% în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani”. Acest titlu este o „bombă nucleară”.

Încep să cred că cel mai mare experiment pe ființele umane din istorie a eșuat. Și, dacă acest raport destul de sec al directorului unei companii de asigurări de viață din Indiana este adevărat, atunci apelul lui Reiner Fuellmich („Crime împotriva umanității”) pentru convocarea unui nou proces de la Nürnberg începe să pară mai puțin nerealist și mult mai profetic.

Iată ce scoate în evidența această relatare a colaboratoarei The Center Square, Margaret Menge:

Șeful companiei de asigurări cu sediul în Indianapolis, OneAmerica, a spus că rata mortalității a crescut cu 40% față de nivelurile de dinainte de pandemie în rândul persoanelor de vârstă activă.

Avem, chiar acum, cele mai mari rate de mortalitate din istoria acestei afaceri – nu doar la OneAmerica”, a declarat directorul general al companiei, Scott Davison, în timpul unei conferințe de presă online săptămâna aceasta. „Datele sunt similare pentru fiecare jucător din afacerea respectivă.”

OneAmerica este o companie de asigurări de 100 de miliarde de dolari, care are sediul central în Indianapolis din 1877. Compania are aproximativ 2.400 de angajați și vinde asigurări de viață, inclusiv asigurări de viață de grup angajatorilor din stat.

Davison a spus că creșterea numărului de decese reprezintă „cifre uriașe” și nu mor persoanele în vârstă, ci „în primul rând persoanele aflate la vârsta activă între 18 și 64 de ani” care sunt angajații companiilor care au planuri de asigurare de viață de grup prin OneAmerica.

„Și ceea ce am constatat numai în al treilea trimestru și vedem că continuă și în al patrulea trimestru, este că ratele mortalității au crescut cu 40% față de cele dinainte de pandemie”, a spus el.

„Pentru a vă face o idee despre cât de gravă este situația, o catastrofă de trei sigma sau una la 200 de ani ar însemna o creștere cu 10% față de situația pre-pandemie. Așa că 40% este pur și simplu nemaiauzit”, a precizat acesta.

Asadar, ce anume determină această creștere fără precedent a mortalității din toate cauzele?

Majoritatea cererilor de despăgubire pentru decese depuse nu sunt clasificate drept decese cauzate de COVID-19”, a spus Davison. „Ceea ce ne arată datele este că decesele care sunt raportate drept decese COVID minimizează într-un mare grad pierderile reale în rândul persoanelor de vârstă activă din cauza pandemiei. Se poate să nu fie COVID pe certificatul lor de deces, dar decesele au crescut în cifre uriașe.”

În cel mai bun caz, trebuie să concluzionam că, dacă acest raport este valabil și este confirmat de alții din lumea asigurărilor de viață, avem atât o uriașă tragedie umană, cât și un eșec total în sfera politicii publice a guvernului SUA și eșecul sistemului HHS de a servi și proteja cetățenii care plătesc pentru acest „serviciu”. 

Dacă este adevărat, atunci vaccinurile genetice promovate atât de agresiv au eșuat, iar campania federală clară de prevenire a tratamentului timpuriu cu medicamente care salvează vieți a contribuit la un număr masiv de pierderi de vieți, care puteau fi evitate.

În cel mai rău caz, acest raport arată că ordinele federale de impunere a vaccinărilor obligatorii la locul de muncă au condus la ceea ce pare a fi o adevărată crimă împotriva umanității. Pierderi masive de vieți omenești în rândul lucrătorilor care (probabil) au fost forțați să accepte un vaccin toxic la o frecvență mai mare față de populația generală din Indiana.

În plus, am fost supuși la cea mai masivă și coordonată campanie de cenzură și propagandă din istoria rasei umane. Toate canalele de presă majore și companiile de social media s-au coordonat pentru a suprima orice discuții despre riscurile prezentate de vaccinurile genetice și/sau despre tratamentele alternative timpurii.

Dacă raportul este adevărat, trebuie să existe tragere la răspundere. Nu vorbim doar despre încălcarea Primul amendament al Constituției Statelor Unite. Acest articol pare ca o descriere rece a unui accident în masă care putea fi evitat, cauzat de o procedură medicală experimentală obligatorie. Una în cazul căreia toate oportunitățile victimelor de a se informa cu privire la potențialele riscuri au fost suprimate metodic atât pe internet, cât și din conștiința publicului, de către o cabală internațională coruptă care operează sub steagul „Inițiativei știri de încredere” (Trusted News Initiative). Probabil că George Orwell se învârte în mormânt.

Sper să greșesc dar mă tem că am dreptate.