ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță siriană în vârstă de patru ani a fost găsită înecată pe o plajă din Turcia în urma naufragiului ambarcațiunii cu care, alături de alți imigranți, voia să ajungă în Grecia. Încidendul aro loc la numai două săptămâni de la decesul băiețelului de trei ani Aylan, relatează thejournal.ie, citat de B1.ro 

Victima a fost găsită pe o plajă din regiunea Cesne, în fața insulei grecești Chios, însă nu a fost indentificată. Potrivit agenției de presă guvernamentală din Turcia, Anadolu, gărzile de coastă turce, care au venit în ajutor, au salvat 14 sirieni, între care opt copii.

La începutul acestei luni, fotografiile cu micul refugiat sirian Aylan Kurdi, găsit înecat pe o plajă din Turcia au făcut înconjurul lumii, devenind un simbol al crizei refugiaților cu care se confruntă Europa.