Vicepremierul italian Matteo Salvini continuă să fie incorect politic. În discursul său de după închiderea urnelor de duminică, liderul Ligii a sărutat o cruciuliță și a mulțumit Cerului pentru rezultate.

„După închiderea urnelor, se poate în sfârșit să mulțumim cu inima deschis, fără a se spune că instrumentalizăm, Celui de Sus, care nu l-a ajutat pe Matteo Salvini sau Liga, ci ajută Italia și Europa să regăsească speranța, orgoliul, rădăcinile, siguranța. Nu am încredințat sufletului imaculat al Fecioarei Maria un vot, succesul partidului, ci viitorul țării și al continentului”, a spus Salvini.
 
Acesta a mai adăugat că victoriile naționaliștilor din Franța și Marea Britanie, arată că „Europa se schimbă. Europa e sătulă să fie la dispoziția marilor puteri, ale elitelor, ale finanțiștilor și multinaționalelor”.
 
Conform rezultatelor provizorii, Liga lui Salvini a obținut peste 35% dintre voturile electoratului la alegerile europarlamentare de duminică, fiind primul partid italian în clasament.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.