ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vladimir Putin a răspuns personal la halucinanta ieșire nervoasă a președintelui Statelor Unite la adresa sa, de ieri, de la San Francisco.

Declarația lui Joe Biden despre Vladimir Putin continuă să fie virală pe rețelele de socializare și în presa internațională.

După o primă reacție a Kremlinului, prin purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, a apărut în spațiul public și comentariul lui Vladimir Putin.

Cu ocazia unei călătorii făcute la Kazan, unde a vizitat fabrica de avioane și a zburat cu un aparat de luptă supersonic, Putin a fost interpelat de ziaristul Pavel Zarubin și a dat un răspuns uimitor:

„(Declarația lui Biden) este o reacție adecvată, în opinia mea. Nu putea spune: „Volodea, ești bun, m-ai ajutat mult.” Înțelegem ce se întâmplă acolo din punct de vedere al politicii interne. Această reacție este absolut adecvată. Ceea ce înseamnă că am avut dreptate. M-ai întrebat cine (dintre Trump și Biden) e mai bun pentru noi. Pot să repet: Biden.”