Peste Grecia devastată de flăcări, acum au venit și inundațiile. Din cer a căzut ploaie cu cenușă peste localitățile arse până în temelii. Periferia Atenei a fost inundată, iar în Mati cei care au scăpat din flăcări s-au întors astăzi, căutând amintiri în mocirlă.

Inundațiile au lovit o suburbie din nordul Atenei, departamentul de pompieri al capitalei elene primind 140 de apeluri disperate, relatează greekreporter.com.

Echipele de salvare au fost solicitate să intervină într-o parcare extrem de aglomerată, pentru a căuta eventuali oameni prinși în marea de nămol care a inundat parcarea. Autoritățile au cerut șoferilor să evite zona inundată. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews