ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aripa tânără a principalului partid liberal din Suedia, Folkpartiet liberalerna (Partidul Liberal al Poporului), a anunțat că „face un pas înainte” în politică și a cerut legalizarea incestului și a violului cadavrelor.

Tineretul Liberal al Suediei (LUF) și-a ținut la Stockholm convenția anuală, pe care a încheiat-o cu un apel la legalizarea incestului de la vârsta de 15 ani și a relațiilor sexuale cu cadavre umane (necrofilia).

"Legea nu ar trebui să țină cont de morală” și „fiecare are drept să decidă asupra propriului corp" - sunt argumentele servite în sprijinul acestei moțiuni.

„Nu ne plac cei care țin cont de morală”, a declarat liderul Tineretului Liberal, Cecilia Johnsson, într-un interviu pentru cotidianul Aftonbladet. „Suntem organizația de tineret și rolul nostru este să gândim un pas mai departe”. "Liberalii” au avut în vedere să nu rămână mai prejos decât alți „vizionari politici”, colegii lor din tineretul „conservator”, care au solicitat anul trecut legalizarea poligamiei.

Johnsson a declarat că, deși cele mai multe dintre societăți văd practicile astea ca fiind dezgustătoare, astfel de acte nu ar trebui să fie scoase în afara legii de către guvern.

„Am înțeles că aceasta poate fi văzută ca ceva neobișnuit și dezgustător, dar legislația nu se poate baza pe ceva ca fiind dezgustător”, a spus ea, potrivit culturavietii.ro.

În conformitate cu această moțiune, doi frați care consimt și au vârsta de minimum 15 ani ar trebui să se poată angaja în relații sexuale. De asemenea, relațiile sexuale cu un cadavru uman ar trebui să fie permise, cu condiția ca decedatul să-și fi dat permisiunea scrisă înainte de moarte.

Propunerea grupului de tineret a fost dezavuată de foști și actuali membri ai partidului.

„Tineretul Liberal din Suedia se concentrează pe publicitate, dar se concentrează mai greu pe problemele care determină și viitorul nostru, al Suediei”, a declarat fostul deputat liberal Carl B. Hamilton, citat de ziarul britanic Daily Mail.

De decenii, „liberalii” din Suedia au fost principalii promotori în establishment-ul politic ai homosexualității, avortului și secularizării.