ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe fondul îngrijorării naționale cu privire la presupusa fraudă care implică sistemele electorale aparținând Dominion Voting Systems, echipa juridică a președintelui Donald Trump a început duminică analiza criminalistică a 22 dintre aparatele din Michigan, după ce un judecător din stat a permis analizarea acestora, informează Fox News.

„Echipa noastră va putea merge în această dimineață pentru a efectua analiza criminalistică și vom avea rezultatele în aproximativ 48 de ore, și asta ne va spune multe despre aceste mașini ", a declarat avocata Jenna Ellis duminică dimineață la „Fox & Friends”. 
 
"Un judecător a acordat  accesul echipei noastre  pentru a efectua un audit criminalistic", a adăugat avocata.
 
Măsura a fost salutată și de avocatul  lui Trump, Rudy Giuliani, care a postat pe Twitter următorul mesaj: "CÂȘTIG MARE PENTRU ALEGERI oneste. Judecătorul districtului Antrim din Michigan ordonă examinarea criminalistică a 22 de mașini de vot Dominion. Aici sistemul Dominion, care nu este de încredere, a schimbat 6000 de voturi de la Trump la Biden".

Detroit Free Press a scris: „Districtul Antrim este puternic republican, dar rezultatele sale neoficiale au arătat inițial că democratul Joe Biden a câștigat mai multe voturi la 3 noiembrie decât Trump. Datele apărute au fost cauzate de o greșeală umană, nu de erorile sistemului electoral Dominion Voting Systems sau a soft-ului aferent. "

Dominion este softul folosit la alegerile din SUA în multe state-cheie, acuzat încă de la început, nu doar de Trump, că a dat ERORI. Adică a pontat mii de voturi pentru democratul Biden, deși erau pentru Trump.
 
Dominion Voting Systems Inc. este unul dintre cei trei furnizori de echipamente de vot care controlează 88% din piața SUA. Peste 30 de state din SUA folosesc acest sistem. Compania, după cum a scris presa de dreapta din SUA, este legată de democratele Nancy Pelosi și Diane Feinstein, de Familia Clinton dar și de China.