ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un articol recent pe blogul său, Edward Slavsquat se referă la o emisiune, „TASS Kids”, realizată de agenția de știri rusească de stat, în care este intervievat părintele Sputnik V Alexander Gintsburg, care răspunde întrebărilor unui copil. Redăm mai jos postarea sa:

Copiii sunt viitorul nostru. Din acest motiv, agenția TASS, în parteneriat cu Ministerul Educației din Rusia, a trimis o orfană fără apărare în mâinile Centrului Gamaleya, unde a fost forțată să mângâie ego-ul superstarului Alexander Gintsburg.

Un episod recent din „TASS Kids” începe cu câteva fapte „incontestabile”:

Alexander Leonidovich Gintsburg a salvat și salvează locuitorii Rusiei de coronavirusul dezastruos, prin munca sa științifică. Viitorul academician a devenit interesat de biologie încă din școală și i-a rămas loial acesteia toată viața.

Echipa de filmare TASS-Kids a primit o șansă rară de a-l intervieva la Centrul Gamalaya, unde, de regulă, oamenilor obișnuiți și camerelor nu le este permis accesul.

Camerele nu sunt permise în interiorul Centrului Gamaleya, deoarece Gintsburg nu dorește ca vreo cineva să fotografieze rețeta sa secretă de injecții provocatoare de cheaguri AstraZeneca

De asemenea, Centrul Gamaleya seamănă cu un loc în care metamfetamina este consumată în cantități mari, fapt bine documentat.  

Să revenim la exploatarea copiilor. O școlăriță care s-a identificat cu numele „Daria” i-a pus următoarea întrebare celui mai prietenos om de știință al Rusiei:

Copilul sclav TASS: Și acum o întrebare despre vaccin. Ce părere aveți despre anti-vaxxeri?

Alexander Gintsburg: Cred că sunt oameni nefericiți. Pe de o parte, dacă sunt anti-vaxxeri agresivi, care își impun opiniile asupra oamenilor din jurul lor, atunci acest lucru anulează orice conversație științifică. Devine o atribuție a statului și, cred, a autorităților de aplicare a legii, pentru că, [anti-vaxxerii] făcând acest lucru, fac un rău teribil sănătății celor din jur, precum și copiilor.

Dacă nu vă place să vi se injecteze o substanță netestată suficient, care produce modificări genetice, dezvoltată în strânsă cooperare cu AstraZeneca, este perfect în regulă pentru Gintsburg, atâta timp cât vi se injectează oricum și vă păstrați opiniile incomode pentru dvs.

Dar dacă îți răspândești „discursul instigator la ură” în dauna sănătății altora, autoritățile ar putea fi nevoite să intervină. Pentru că refuzul injecțiilor provocatoare de cheaguri de sânge este crimă. Crimă asupra copiilor, de fapt.

Dacă vor să împiedice dispariția în masă a copiilor din Rusia, toți tinerii ruși trebuie să accepte să fie injectați cu terapia genetică „sigură și eficientă” a lui Alexander Gintsburg. Din nou, această „știință” a fost dovedită definitiv de datele studiilor clinice Sputnik V, care este un secret comercial, nefiind dezvăluit publicului.

Chiar și în 2024, mass-media rusă de stat încă este topită după Alexander Gintsburg, un iubit om de știință care a primit una dintre cele mai înalte onoruri civile ale țării, la doar câteva ore după ce a cerut discriminarea directă a neinjectaților mizerabili.

De asemenea, este liniștitor faptul că Ministerul Educației investește ruble în reeducarea tinerilor ruși astfel încât să îi considere pe „anti-vaxxeri” drept criminali periculoși.

Cine controlează educația controlează viitorul. Viitorul pare puțin „nesigur”.