ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Congresmena Republicană de Georgia, Marjorie Taylor Greene (foto), a declarat că secesiunea devine o opțiune dacă administrația Biden nu rezolvă criza de la frontiere.

Într-o postare pe Twitter, a afirmat:

„Dacă administrația Biden refuză să oprească invazia și traficul de ființe umane și de droguri în țara noastră, dirijate de carteluri, Statele Unite ar trebui să ia în considerare secesiunea de Uniune.”

Și ea a adăugat:

„Din Texas și New York City până la orice oraș, suntem sufocați de politicile de frontieră trădătoare, America Last, ale lui Biden.”

(America Last - prin opoziție cu deviza lui Trump, America First – îi acuză pe Democrați că pun interesul american pe ultimul loc).

Nu este prima dată când reprezentanta Republicană, care este una dintre cele mai influente voci conservatoare din America, vorbește despre ruperea țării.

În februarie, ea declara:

„Avem nevoie de o ruptură națională. Trebuie să ne separăm în state albastre (Democrate) și roșii (Republicane) și să restrângem guvernul federal. Toți cei cu care am discutat spun acest lucru. De la bolnava și dezgustătoarea cultură Woke, care ne este impusă, la politica trădătoare a Democraților, America Last, ne-am săturat.”

Într-o altă postare făcută în aceeași perioadă, comentând vizita lui Joe Biden la Kiev, Taylor Greene făcea o serie de afirmații tăioase:

 Destituiți-l pe Biden sau oferiți-ne o ruptură națională.

Nu plătim taxe pentru a finanța războaiele unei țări străine (Ucraina) care nu este nici măcar aliat NATO.

Nu ne trimitem fiii și fiicele să moară pentru frontiere străine și pentru o „democrație” străină.

America este DISTRUSĂ.

Domnesc criminalii și cartelurile.

Iar tu ești un prost.

Cea din urmă afirmație se referea evident la Joe Biden.

De asemenea, într-un interviu acordat tot atunci canalului de televiziune Fox, Marjorie Taylor Greene preciza:

„Ultimul lucru pe care mi-l doresc în America este un război civil. Nimeni nu vrea asta – cel puțin dintre cei pe care îi cunosc eu – dar aceasta este direcția către care ne îndreptăm și trebuie să facem ceva în privința asta.”

Într-o altă postare pe Twitter, tot din februarie 2023, ea afirma:

„Cei care spun că secesiunea națională este o idee proastă pentru că stânga nu va înceta niciodată să vrea să ne controleze pledează practic tocmai pentru secesiunea națională. Nu vrem un război civil. Nu ne predăm. Am obosit să ne plângem fără nici un rezultat și vrem să ne apărăm felul nostru de viață.”

În decembrie 2021, Marjorie Taylor Greene comenta favorabil o postare pe Twitter, potrivit căreia cei care fug din statele Democrate pentru a se stabili în cele Republicane ar trebui să aștepte o anumită perioadă înainte de a li se permite să voteze.

Ea explica:

„Totul este posibil într-un scenariu de Secesiune Națională. După ce alegătorii Democrați și marii donatori distrug un stat cum e California, trebuie să te gândești că e înțelept să îi împiedici să facă același lucru unui alt mare stat cum e Florida. Oameni spălați pe creier care se mută din California și New York au realmente nevoie de o perioadă de meditație.”

În octombrie 2021, Taylor Greene a creat un sondaj pe Twitter în legătură cu o eventuală secesiune a Statelor Unite.

A primit 84.000 de răspunsuri. Dintre acestea, 48% au respins ideea secesiunii, iar 43% au sprijinit-o.

Țineți cont că acest sondaj a avut loc în primele luni ale administrației Biden, când dezastrul pe care l-a provocat se afla abia la început.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews