ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Interviul cu public („town hall”) de miercuri seara organizat de CNN și moderat de ziarista Kaitlan Collins a fost un triumf.

Nu se putea o răzbunare mai elegantă și mai subtilă a lui Donald Trump pentru toate mizeriile pe care CNN i le-a făcut de-a lungul timpului.

Inclusiv în timpul emisiunii, prin reaua-credință și ura față de invitat care a răzbătut din fiecare întrebare pusă de realizatoare, la care Trump a răspuns cu calm și cu umor.

Iar după emisiune, comentariile din studioul CNN au amintit de Fesenismul TVR din 1990.

Cu atât mai dulce răzbunarea, cu cât a fost servită rece.

Trump, pe care CNN face tot ce poate pentru a-l călca în picioare, a dus ratingul postului până la cer.

Potrivit Mediaiteîn intervalul orar la care a fost transmisă emisiunea cu Trump, CNN și-a zdrobit concurența, cu 3,12 milioane de telespectatori.

Pe locul II, Fox News nu a înregistrat nici pe jumătate – 1,412 milioane, iar pe III MSNBC – 1,372 milioane.

Și în ce privește segmentul de vârstă cel mai râvnit de televiziuni (25-54 de ani), pentru că aduce maximum de publicitate, CNN și-a zdrobit concurența, cu 703.000 de telespectatori, urmat la distanță astronimică de MSNBC – 155.000 și de Fox – 125.000.