ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Pe fondul atentatelor de la Paris, Polonia ia o decizie radicală.

Guvernul de la Varșovia a anunțat că a hotărât să nu mai accepte cotele obligatorii privind distribuirea migranților, impuse de Uniunea Europeană. "Polonia nu mai poate accepta imigranţi în cadrul sistemului Uniunii Europene de cote", a afirmat Konrad Szymanski, ministrul polonez desemnat pentru Afaceri Europene. Oficialul polonez a precizat că,  in contextul tragicelor evenimente de la Paris, Polonia nu vede posibilităţile politice de implementare a sistemului, conform Reuters.
 
Consiliul Uniunii Europene a stabilit, în septembrie, să distribuie pe bază de cote 160.000 de refugiaţi extracomunitari ajunşi în spaţiul UE. Polonia a votat în favoarea sistemului.

Mii de polonezi au ieșit în stradă în această săptămână, nefiind de acord cu  politica impusă de Bruxelles privind repartizarea cotelor de migranți în statele UE.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews