ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Excluderea Principelui Nicolae din linia de succesiune la Coroana României continuă să provoace controverse și semne de întrebare și în presa internațională. Publicația spaniolă El Mundo scrie că Nicolae ar fi fost înlăturat de la Casa Regală din cauza orientării lui sexuale.

Consilierul Casei Regale a declarat că decizia Regelui Mihai vine ca o realizare că Principele Nicolae nu mai putea să își joace rolul pe care și l-a asumat în țară pentru că presupune niște privațiuni, restricții.

Nicolae a întărit cele spuse de Casa Regală, dar speculațiile nu au putut fi oprite.

Sub titlul „Prințul Nicolae de România, detronat pe principii morale”, ziariștii de la „El Mundo” încearcă să deslușească ițele unei decizii controversate a Casei Regale, informeaza B1.ro

Fara prea multe menajamente, spaniolii punctează faptul că Nicolae a fost înlăturat din cauzaă că ar fi homosexual. 

 „Ce e sigur este că lui Nicolae nu i se cunoaște nicio logodnică. Și, după cum se știe, prima obligație a unui Prinț moștenitor este să se căsătorească și să aibă copii. În Romania, relațiile dintre persoanele de acelasi sex nu sunt acceptate”, mai scrie „El Mundo”. 
 
Mai mult AICI.