ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mogulul Big Tech Elon Musk l-a criticat pe miliardarul de stânga George Soros și pe fiul său pentru distrugerea securității publice prin susținerea procurorilor Woke, care nu îi urmăresc în justiție pe criminali violenți.

Wall Street Journal, într-un articol care îl prezintă pe Alexander Soros, fiul în vârstă de 37 de ani al lui George Soros, anunță preluarea de către Alex a rețelei tatălui său, Open Society Foundations (OSF), care oferă granturi de 25 de miliarde de dolari.

Alex a fost citat de ziar spunând că exprimarea a devenit prea restricționată în locuri precum campusurile universitare, adăugând: „Am unele diferențe față de generația mea în ceea ce privește libertatea de exprimare și alte lucruri – la urma urmei, am crescut uitându-mă la Bill Maher înainte de culcare”.

Musk a răspuns la postarea articolului din Wall Street Journal pe Twitter: „Dacă @AlexanderSoros vorbește serios în privința libertății de exprimare, atunci avem un numitor comun. Dar distrugerea siguranței publice prin alegerea de procurori districtuali care nu îi urmăresc penal pe infractorii violenți trebuie să înceteze.”
Centrul de Cercetare a Capitalei (CRC) a documentat modul în care orașele și districtele din SUA s-au confruntat cu o creștere a criminalității violente în contextul numirii de DA (District Attorneys, procurorii districtuali) susținuți de Soros, cum este Philadelphia, care, în 2021, sub conducerea procurorului Larry Krasner, a devenit capitala crimei din SUA printre cele mai mari orașe ale țării.

Scriind pentru CRC, Parker Thayer a mers până la a spune că „influența lui Soros asupra alegerii candidaților de stânga [în funcția de procurorii districtuali] este adesea subestimată”, susținându-și afirmația prin menționarea fiecărui DA finanțat de Soros în funcție începând cu 2021, precum și cazuri de creștere a numărului de infracțiuni sub supravegherea acestora sau alte cazuri de notorietate legate de DA.

De exemplu, procuratorul din Manhattan Alvin Bragg a refuzat anul trecut să solicite pedepse cu închisoarea pentru infracțiuni precum jaf armat, trafic de droguri și spargere, după care peste nouă procurori din Manhattan au demisionat.

Poate cea mai cunoscută alegere susținută de Soros, Kim Foxx, a supravegheat „cea mai mare creștere a omuciderilor în Chicago în mai bine de 30 de ani, în timp ce biroul ei, în 2020, a anulat acuzațiile împotriva a 30% dintre inculpații acuzați de crime”, a relatat CRC.

Alex Soros a spus pentru Wall Street Journal că își va folosi influența financiară pentru a preveni realegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA în 2024.

Musk a scris recent pe Twitter, asemănându-l pe George Soros cu personajul fictiv negativ Magneto din X-Men, spunând că Soros „vrea să erodeze însăși țesutul civilizației”, adăugând: „Soros urăște umanitatea”.