ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Episcopul catolic din Kazahstan a vorbit despre imoralitatea vaccinurilor realizate din celulele de la fetuși avortați, fie în interiorul vaccinului, fie în timpul etapelor de testare.

Episcopul romano catolic din Kazahstan, Athanasius Schneider, s-a plîns și de faptul că episcopii din întreaga lume sunt presați să susțină un vaccin COVID, în ciuda faptului că a fost contaminat cu celule de la copiii avortați. „Înțeleg gravitatea  faptului că refuzul vaccinului COVID poate duce la sancțiuni dure, dar aș alege închisoarea înainte de face un astfel de vaccin. Am simțit o mare durere în inima mea când am văzut atât de mulți oameni privesc cu mare încredere ideea de a face un vaccin COVID contaminat cu celule de la copii avortați. Cred că sunt pur și simplu orbi, dar Dumnezeu le va arăta consecințele și le va deschide ochii”, spune episcopul.

”Doctrina credinței, în care a fost discutată această problemă permite utilizarea unor astfel de vaccinuri într-un mod excepțional. Trebuie să subliniem acest lucru, deoarece aceste documente spun că nu numai că puteți folosi acest lucru doar pe baza așa-numitului principiu al cooperării morale, materiale, la distanță, dar ar trebui să fie într-un mod excepțional. Și, în același timp, cei care îl utilizează ar trebui să ceară, să solicite o alternativă de vaccin care nu folosește în niciun fel astfel de celule. Asta subminează Prima Poruncă a lui Dumnezeu și determinarea maximă absolută a Bisericii de a se opune răului avortului. Prin urmare, am considerat că nu trebuie să tăcem”.  

Episcopul Schneider crede că acesta  este și un semn al acestor vremuri în care chiar și cele bune sunt confuze.

„Cum putem deci să spunem că suntem împotriva avortului, când acceptăm aceste vaccinuri? Când știm ce este vorba de uciderea unui copil. Așa că repet. Trăim vremuri dificile azi, în care există confuzie. Toți merg în aceeași direcție, chiar și cei buni, din păcate. Și nimeni nu spune: „STOP. Astae nu e bine. Acesta este un pericol. Prin urmare, noi, cei cinci episcopi a trebuit să spunem „Opriți-vă!”.