ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un câine ciobănesc german de doi ani a dat dovadă de un atașament fără margini pentru a-și proteja stăpânul, fiind împușcat și lovit de cei care au intrat în casă peste proprietarul său, informează Breitbart.

Javier Mercado, proprietarul în vârstă de 16 ani, s-a ascuns în dulap cu câinele său Rex, în timp ce un spărgător a intrat în casa din statul american Iowa.

„De îndată ce a auzit zgomotul de pe fereastră, el a alergat acolo”, a declarat Mercado. „Și apoi am auzit câinele lătrând și zgomote de luptă și apoi unul dintre tipi a țipat: „Câinele! Câinele m-a mușcat! Ia câinele!”

Rex, simțind că era un pericol în casă, a fugit pentru a se confrunta cu hoții, care l-au bătut nemilos.

În timp ce hoții continuau să treacă prin casă și se apropiau de camera în care adolescentul se ascunde, Rex, slăbit, s-a aruncat asupra hoților.

„Cred că dacă nu ar fi fost el, probabil că nu aș sta aici astăzi”, a spus Mercado.

Câinele a fost împușcat de trei ori încercând să țină hoții la distanță.

Odată ce spărgătorii au auzit sirenele de poliție, au fugit. Ofițerii care au intrat în casăl-au dus pe Rex la un veterinar. Doctorii l-au îngrijit, iar acum ciobănescul se recuperează și se află în stare stabilă.

Un membru al familiei a creat un cont GoFundMe pentru a strânge bani pentru plata facturilor lui Rex. Pagina a strâns 58.161 de dolari până duminică după-amiază, de peste cinci ori obiectivul de 10.000 dolari.