ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suspiciunile că președintele Statelor Unite este incapabil să se comporte relativ normal fără a recurge la droguri capătă tot mai multă consistență.

Joe Biden a susținut un discurs video de circa 11 minute la o conferință a ofițerilor de poliție de culoare, la care nu a putut participa fizic după ce a fost diagnosticat cu COVID.

Conținutul discursului a fost unul anost, în care a elogiat rezultatele muncii sale și l-a atacat pe Donald Trump.

Însă, mai multe aspecte neobișnuite au fost remarcate de reporterii de la The Gateway Pundit.

Unul este fragmentarea excesivă a înregistrării.

Scrie TGP:

„Luni a fost primul discurs în picioare al lui Biden de când s-a îmbolnăvit. Totuși, se pare că el nu a putut înregistra întregul discurs de 11 minute dintr-o bucată și că nu ar fi putut apărea public fără a folosi medicamente întăritoare.”

A doua observație se referă la schimbarea bruscă, bizară de atitudine a președintelui SUA, spre sfârșitul înregistrării.

„Schimbarea de comportament în ultimul segment, de la minutul 8:27, este remarcabilă. Biden trece de la o voce scăzută și ochi pe jumătate închiși, sprijinindu-se de pupitru și făcând gesturi normale în majoritatea discursului, la un ton pătimaș, cu ochii holbați, legănându-se și dând din mâini, în timp ce aproape că nu clipește de loc timp de un minut și jumătate, așa cum se vede în fragmentul alăturat.”

 

Recent, Tucker Carlson a afirmat în emisiunea sa că, în campania electorală din 2020, echipa lui Biden, supravegheată de soția sa, Jill, l-a îndopat cu medicamente pentru a putea rosti discursuri și a se comporta acceptabil la diferite evenimente.

Iar acest tratament ar continua și astăzi.

Iată ce a spus Tucker Carlson:

„Cum a reușit să facă față campaniei? Ei bine, se pare că, așa cum am aflat ulterior, staff-ul său, supravegheat de dr. Jill, soția sa, îi dădea pastile înainte de fiecare apariție în public – verificând cu atenție ora și la fiecare oră dându-i câte o doză de ceva. Nu e o presupunere, nu inventăm nimic. Am vorbit direct cu cineva care era acolo și a văzut acest lucru producându-se de mai multe ori. Această persoană spune că, înainte de a lua medicamentele, «Joe Biden era ca un copil mic». Nu puteai comunica cu el. Se schimba complet pentru că lua droguri și e clar că ia și acum.”

Iată mai jos discursul video integral al lui Joe Biden, pentru a putea judeca singuri schimbarea care survine de la minutul 8:27.